PRIDE Gaming

1.9 på serveren

The Nether Update

The Nether Update

Minecraft Beta 1.9 (aka Nether update) er ikke langt unna og med patchen kommer det mye nytt innhold. For å oppleve alt det nye innholdet (village NPCs, Ender portals i Strongholds, Nether ruins etc.) må verdenen du spiller i være laget med en 1.9 klient.

Derfor kommer vi til å lage en ny survival-verden når vi oppgraderer serveren og i den anledningen det bestemmes noen instillinger.

Navn: Apaxia Nova (mitt forslag, betyr nye Apaxia)
Nether navn: n/a
Seed: n/a (Noen forslag? En seed kan være ord, tall eller setninger)
Vansklighetsgrad: Normal/hard (?)
Er det noen ting jeg har glemt?

Jeg vil lage en tråd med mer når 1.9 er ute der vi kan planlegge vandringen til Apaxia Nova. La oss få med alle på serveren når vi starter verdenen for første gang! :D

EDIT
Etter en prat med vår nye medansvarlige for PRIDE.craft, Tommy, har vi kommet frem med en plan for den nye verdenen. Her er en liten gjennomgang av det vi har tenkt:

  • iConomy integrering og en rekke andre økonomi plugins. Dette gjør det mulig å selge alt, i bunn og grunn, (blocks, items, eiendom, byggerettigheter, minerettigheter, butikker, jernbanesystem osv.)
  • Navnekonkurranse med kule premier
  • Åpningskonkuranse der den som finner beste location for hovedstaden (hovedstaden vil være byen der Promethea portalen er), igjen med fete premier

Mer informasjon om konkurransene kommer senere :)

Kommentér

Du må være logget inn for å kommentere.